Fotoboek

Home Home Fotoboek Fotoboek Prijzen Prijzen Huwelijksreportages 1 Huwelijksreportages 1 Huwelijksreportages 2 Huwelijksreportages 2 Diverse Shoots 1 Diverse Shoots 1 Diverse Shoots 2 Diverse Shoots 2 Zwangerschap Zwangerschap Contact Contact Over mij Over mij  2013 niets van deze website mag worden gebruikt zonder toestemming van de eigenaar!
Ina Kok
Fotografie
Extra luxe fotoboek Dit eigentijdse fotoboek onderscheidt zich van de fotoalbums door extra verdikte boekbladen en een bijzondere cover. De Profotoboeken worden met de hand gemaakt. Het fotoboek is beschikbaar in de formaten 30x30, 35x35 en 30x40 cm.
Fotoboek Een trouwreportage is pas compleet als de foto’s worden gepresenteerd in een mooi fotoboek. Dat is de reden dat mijn standaard huwelijksreportage bij voorkeur wordt vastgelegd in een extra luxe fotoboek van het gerenommeerde fotovaklab Profotonet. Ik ben daar enthousiast over maar natuurlijk wordt de uiteindelijke keuze bepaald door het bruidspaar.
Covers De omslag van uw trouwboek moet natuurlijk speciaal zijn. Profotonet biedt voor het fotoboek een aantal bijzondere opties. Hierbij bestaat de omslag uit een combinatie van leer en foto. Deze covers zijn beschikbaar in wit, zwart en bruin leer.
Hieronder een voorbeeld van een fotopresentatie op muziek:
Presentatie op DVD Tevens behoort tot het standaardpakket een DVD met fotopresentatie op muziek.
Fotocover
newman
Cooper
Delon
Fotoboek Fotoboek